Klompelompeskjørt 2


I sommer gikk strikkepinnene mine varme. Det var ikke måte på hva jeg fikk produsert i løpet av ferien. Ikke før det ene var ferdig, var jeg jammen i gang med det neste prosjektet. Nå kan jeg bare drømme om et slik produksjonstempo, for realiteten i dag er helt annerledes når jeg er i 100% jobb. Misforstå meg rett, jeg strikker fremdeles. Det blir bare veldig lite om gangen.

Dette skjørtet ble jeg ferdig med for en stund siden, men jeg tok det ikke i bruk før de kalde dagene kom over oss. Jeg ble egentlig litt overrasket over hvor godt og varmt det var å ha på seg et såpass kort ullskjørt. Men det er ikke meg imot at et pent skjørt også kan være litt praktisk 🙂

klompelompeskjrt_2

Her er vi på en koselig formiddagstur på et kjøpesenter i nærheten, sammen med barnas besteforeldre. Min mor, barnas «Gommo», er over gjennomsnittet glad i å fotografere, og da må man jo benytte seg av sjansen til å få noen fine bilder til bloggen.

klompelompeskjrt_1

Skjørtet er strikket etter oppskrift fra boken Klompelompe i garnet Peer Gynt. Kåpene tvillingene har på seg sydde jeg forøvrig for et års tid siden, les gjerne mer om det i dette innlegget.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Klompelompeskjørt