Baggyslim bukse fra Heilt Spesiell – Sy til liten og stor


Det er ikke ofte du finner meg i en situasjon der jeg ikke gjør noen ting. Jeg blir fort rastløs og trenger å ha et prosjekt (eller ti) å engasjere meg med. Bloggen røper litt av de ulike periodene mine, og i ganske lang tid, flere år faktisk, er det bare strikkepinner og strikkemaskin jeg har holdt på med.

Men en kveld satt jeg litt rastløs på tuppen av en stol. Jeg hadde ikke lyst til å strikke, ikke lyst til å se TV, ikke lyst til å gå tur. Men noe hadde jeg lyst til å finne på. Plutselig slo det meg at jeg fikk lyst til å sy. Jeg har ikke følt på lysten til å sy på ganske lang tid, så det var en litt overraskende følelse. Brått var det symaskiner og stoff overalt, og det eneste jeg klarte å tenke på var mønster og snitt, og hvilke nye prosjekt jeg skulle starte.

Det er så deilig med slike perioder. Jeg elsker å være inspirert. Jeg skulle ønske jeg kunne leve i et slikt modus for all evig tid. Men samtidig vet jeg at jeg brenner lyset i begge ender i disse periodene – rett og slett fordi det er så vanskelig å begrense seg. Derfor er det vel kanskje litt greit at man deiser ned i sofaen fra tid til annet, og ikke en gang strikketøyet blir flyttet på.

I dag vil jeg vise litt egosøm jeg har sydd til meg selv. En herlig joggebukse med navnet «Baggyslim bukse» som jeg har hentet fra Heilt Spesiell – sy til liten og stor. Akkurat kort nok i bena til at den er deilig å bruke disse varme vår-/sommerdagene. Akkurat lang nok i bena til at den kan brukes på de litt kjøligere dagene også.

Buksa er sydd etter boka Heilt spesiell – Sy til liten og stor, og stoff har jeg kjøpt på stoff og stil. Jeg har brukt overlock Janome 644D til sømmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.