Kjole strikket på strikkemaskin


IMG_0339Da jeg hadde kjøpt min første strikkemaskin, gikk det ikke lang tid før jeg var i gang med å strikke kjoler. Ikke bare en, men tre kjoler strikket jeg. Det var riktignok den samme oppskriften på alle tre kjolene, og jeg gjorde det for å perfeksjonere en oppskrif. Men allikevel forstår jeg ikke helt at jeg fikk til å strikke kjole, så lite jeg visste om strikkemaskinen den gangen.

Jeg har fått blogget om de to andre kjolene tidligere. Den første kjolen er en kjole i ull, kjole nummer to var en i Mandarin Petit som er lik denne, bare i andre farger. Den tredje kjolen fikk jeg aldri dokumentert i bloggen. Det var vel tidsklemma som slo til, småbarnsmamma som jeg var (/er).

IMG_0328Nå som tvillingene mine nærmer seg 10 måneder, kunne jeg endelig ta disse kjolene i bruk. Da kom det også et etterlengtet bilde av den siste kjolen.

Kjolen er strikket på Silver Reed SK280 med hullkort, med garnet Mandarin Petit fra Sandnes garn. Oppskrift på kjolen finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.