Juleverksted 2016


Jeg kaller dette innlegget for «Juleverksted 2016«, og det har jeg en god grunn til. Jeg håper nemlig at det kommer til å bli et «Juleverksted 2017, 2018, 2019» osv. Med det mener jeg: Jeg har det fantastisk godt på skolen der jeg jobber, og jeg håper ikke dette blir det siste året som lærer, til tross for at jeg kun har et års vikariat. Måtte det bli mange år som lærer foran meg, og tilsvarende mange juleverksted!

De fleste skolene er ferdige med juleverkstedene sine nå. Mangt et prosjekt er fullført over det ganske land, og jeg er sikker på at det har vært mange smilende barn som har kjent både på glede over mestring, og på julestemningen forøvrig.

Jeg hadde to forskjellige aktiviteter på juleverkstedet i år. På den første aktiviteten min hadde vi 2,5 timer til rådighet, og da lagde vi disse fine gryteunderlagene på spikerplanker. Har du lyst til å se hvordan vi lagde de? Ta en titt her.

Gryteunderlagene på bildet under er det 5.- og 6. trinn som har laget. Noen trøblet ganske mye med knutene som skulle knytes til slutt, likevel klarte alle på gruppen min å bli ferdige med arbeidet sitt. Noen fikk en del hjelp, noen klarte seg nesten helt uten hjelp. Alle var i hvert fall veldig stolte da jeg dro frem kameraet min helt på tampen av juleverkstedet, og jeg måtte kjempe for å få bilder KUN av det de hadde laget. De ville gjerne være med på bildet elevene også 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.