Julens anbefaling: Bose quiet comfort 20 (i)


793531I dag har jeg lyst til å komme med en anbefaling til strikkemaskinfolk. Kanskje et julegavetips?

Jeg er en slik person som er noe ømfintlig for lyd. Det skal ikke mye til før jeg får et desperat behov for å skru ned lyden på TV, eller be ungene leke litt mer dempet. Å leve med dette går helt greit, og kan jeg ikke dempe lydene rundt meg, dør jeg ikke. Derimot blir jeg veldig ør i hodet og utrolig sliten.

Å strikke på strikkemaskin er ingen lydløs affære. Vanligvis går det helt greit, men når man strikker ensfarget glattstrikk i 3-400 rekker før det skjer noe mer spennende (for eksempel mariuspledd), går strikkingen unna i en fei. Og hui, som det bråker! Mine ømfintlige ører tåler ikke det. Jeg har strikket 6 mariuspledd de siste månedene, og jeg har faktisk gått så langt som å ha på meg hørselvern når jeg strikker!

Men for en tid siden kjøpte jeg meg Bose QuietComfort 20i. Dette er lyddempende headset i øreproppformat. De er helt geniale å bruke mens jeg strikker. Jeg har brukt dem både med og uten lyd. Jeg tar dem rett og slett på for å dempe lyder, som om det var hørselvern. Når jeg virkelig skal kose meg, plugger jeg kontakten inn i PC’en eller iPoden, og setter på litt musikk eller en lydbok. Med vanlige headsett er dette relativt håpløst å kombinere med strikkemaskin. Man hører mye mer av strikkemaskinen enn musikken, også må man skru opp lyden for å høre noe musikk. Til slutt blir alt høyt. For mine ømfintlige ører fungerer det veldig dårlig. Men med Bose QuietComfort 20i er problemet løst.

Skru på julemusikk på iPoden, sett deg ved strikkemaskinen og strikk en nisselue til kjente og kjære. Og vil du deg selv og hørselen din vel, vurder å kjøpe nye headsett til deg selv i julegave 🙂

Et raskt søk på kelkoo viser deg gode treff på Bose QuietComfort (reklame)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.