Mariuspledd i Mini Duett 4


IMG_0792Nå er jeg snart ferdig med høstens mariusmaraton. Det hele begynte da et vennepar av oss lurte på om jeg kunne strikke to Mariuspledd til dem. Jeg har alltid lyst til å gjøre noe jeg ikke har gjort før, og denne gangen var intet unntak. Jeg tok på meg jobben, og noen måneder senere fikk de levert to mariuspledd i SISU. Siden jeg blogger om prosjektene jeg holder på med, er det jo også andre som får se det jeg lager, og disse mariuspleddene fikk stor respons. Venner og bekjente ringte fra fjern og nær for å ønske seg slike til jul, og før du visste ordet av det hadde jeg en haug med bestillinger/ønsker.

Jeg har nå strikket 3 nye pledd, men denne gangen i Mini Duett. Det har seg nemlig slik at en av de som har bestilt, la inn et klart ønske om kløfritt garn, for han synes ull er fryktelig å ha inntil huden. Mini Duett består av 55% bomull og 45% ull, og er dermed mye bedre for en som synes at ull klør.

Mens mariuspleddene i SISU ble en luksusutgave, stort og deilig, er mariuspleddene i Mini IMG_0789Duett en litt enklere utgave. Et lite fangpledd, om du vil. Størrelsen er ca 120 x 100. Oppskriftene finner du her.

Mariuspledd i SISU
Mariuspledd i Mini Duett


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

4 tanker om “Mariuspledd i Mini Duett

 • Siri

  Hei Ingunn! Følger din blogg med stor entusiasme. Du lager så mye pent! Det har inspirert meg veldig.
  Men lurer veldig på hvordan du får til å strikke det Mariusmønsteret på en SK280 , som bare går opp i 24m på hullkortet? Har SÅ lyst til å lage et slikt vognteppe – men hvordan – og hva trenger jeg av tillegg på strikkemaskinen??
  Veldig takknemlig for svar-babyen kommer om ikke så lenge….

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Hei! Takk for hyggelige tilbakemeldinger! Jeg svarte deg på spørsmålene dine på mailen du sendte. Håper du fikk svar på det du lurte på 🙂

 • Linda

  Hei. Jeg har så lyst til å strikke et slikt teppe til guddattera mi. Forsøker å trykke meg inn på oppskriftene men linken fungerer ikke. Er det mulig å få/kjøpe oppskrift av deg :)?