Under arbeid…


C:DataPROSJ34092 - SkiltforskriftDrawing1.dwg Model (1)Som noen kanskje har lagt merke til har det vært lite aktivitet på bloggen i det siste. Dette har flere årsaker. En av dem er at vi har hatt en liten sykdomsperiode i familien. Hos oss har det blitt slik at hvis en blir syk – så følger de andre etter. For halvannen uke siden ble min mann syk, like etter fulgte jeg, deretter tvillingene og til slutt eldstejenta. Alle har vært syke med hoste om natta, feber og generelt masse snått og tårer.

Som mamma er dette en tidkrevende utfordring. Mor må opp å trøste barna om natta, og tilby ekstra pleie om dagen. Når all energi går til de syke barna, blir det lite igjen til håndarbeid og blogging, dessverre.

Nå er alle friske igjen, det er litt rusk igjen i systemet hos den ene tvillingen, men vi er så å si tilbake til det normale.

Men likevel er det hindringer i veien for at jeg kan gå berserk i håndarbeidsverdenen igjen. Vi har nemlig påbegynt oppussingsarbeid i kjelleren. Hele dagen er det arbeidere som hamrer og slår i betonggulvet. Det skal fjernes, deretter isoleres, legges varmekabler, og støpes på nytt. Mitt aller helligste, sy- og strikkemaskinrommet mitt, er i kjelleren. For å komme dit må jeg klatre over hauger med betong og svette arbeidsmenn. Med andre ord blir det tilbragt lite tid på mitt favorittrom.

Tidene blir bedre, og da vil bloggen bli mer oppdatert. Men enn så lenge får vi holde pusten og ha litt bloggefri 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.