Oppskrifter,  Sjerf/Sjal,  Strikkemaskin

Hurra, nå er det snart ferie!

IMG_2839Ja, nå kan vi snart puste lettet ut alle sammen. Ferien nærmer seg med STORMSKRITT! Det er lenge siden jeg har gledet meg så mye til å komme meg avgårde til andre omgivelser. Få andre impulser og oppleve nye ting. Jeg har til og med lett frem GPS’en min, og har planlagt å lete etter geocacher i sommer. Det er utrolig godt å bryte litt med de hverdagslige rutinene, og få se og oppleve nye ting.

Uansett om sommeren gir oss stormer og regnvær slik som i dag, eller solskinn og 20 varmegrader døgnet rundt slik som forrige uke, så tar jeg meg en ordentlig sommerferie. Ikke bare ferie fra jobb og hverdag generelt, men også fra håndarbeid og blogg. Strikkemaskiner og symaskiner blir liggende ubrukte en ganske lang stund, og jeg pakker kun med meg strikkepinner og kasjmirgarn på ferien. Bloggen vil være her, men oppdateringene blir sparsomme. Skal man ha ferie, så må man ta seg en ordentlig ferie!

De som følger meg på instagram (tidtiloversdotcom) og så innlegget jeg la ut i går, vet hva jeg strikket på, og vet hva slags oppskrift jeg skal publisere på bloggen i dag. Jeg strikket nemlig ferdig et flettesjal i kasjmir/silke/merino, og lovde at jeg skulle komme med oppskrift. Og her er den. En veiledning til et nydelig sjal – som kanskje kan være spesielt godt å strikke til seg selv, nå som meteorologene har lovt oss en kald sommer…

Uansett om du er på jobb, eller er på hytta. Om du er hjemme eller borte. Om du er solbrent eller våt av regnvær…

GOD SOMMER!!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.