Hague Linker – min beste venn (og verste fiende)


IMG_0881For snart et år siden fortalte jeg om en dag da alt gikk galt. Dessverre er det slik at man har dårlige dager noen ganger, enten man vil eller ikke. Men som jeg nevner i innlegget, inneholder ofte disse dagene stress, uro, dårlig tid og andre liknende tilstander. Da er det ikke alltid man klarer å tenke før man handler, og da går det ofte galt. Slik som denne dagen.

En av de tingene som gikk galt denne dagen, var at sammensyingsmaskinen min (Hague Linker), ikke virket som den skulle. At det skulle ta nesten et år før jeg klarte å finne en ordentlig løsningen på problemet, er jeg glad jeg ikke visste der jeg satt i sola og kranglet med linkeren.

Problemet mitt var at linkeren lagde hoppesting. Den hoppet over masker, og det førte til at det ble hull i monteringen, og hvis det ikke ble fikset med nål og tråd, ville sømmen rakne. Det var ikke noe gøy i det hele tatt! Jeg forsøkte å finne løsning på facebookforum og på google, men ingen klarte å fortelle meg hva jeg gjorde feil. Etter masse prøving og feiling fant jeg det til slutt ut, og nå har jeg funnet en løsning på problemet.

Jeg er helt avhengig av min Hague Linker. Det blir en del monteringsarbeid når man strikker såpass mye på strikkemaskin, og en Hague Linker halverer tiden på monteringsarbeidet – hvis maskinen virker som den skal 🙂

Har du lyst på å lære litt mer om en Hague Linker, om hvordan den virker og hvordan jeg klarte å løse problemene mine? Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.