Er det noen som vil på strikkemaskinkurs i Stavanger i helgen?


IMG_8821Til helgen er det en stor begivenhet for strikkeinteresserte i Rogalandstraktene. Det arrangeres nemlig en Strikkehelg fredag 6.-8. november i Stavanger sentrum. Jeg skulle gjerne kalt det for en Håndarbeidshelg, for det er mer enn bare strikking. Det er hakking, hekling, nålebinding, toving og ikke minst maskinstrikk. Og ikke nok med det, det er masse sosiale hendelser også: Åpningsfest, strikkekino, strikkecafe, lotteri, strikkeopplæring for barn, og så videre. Jeg har pratet med folk som har deltatt på strikkehelgen tidligere, og jeg har hørt at det er litt av en fest for strikkeinteresserte!

Mer om dette arrangementet kan du lese om her.

Jeg meldte meg på et strikkemaskinkurs for lenge siden, og jeg har ventet spent på den dagen da jeg skulle pakke med meg strikkemaskinen og dra på mitt første kurs. Jeg gledet meg, og håpet at jeg ville lære masse nye ting.

Men… Så ble det trøbbel hjemme med sykdom og dritt. Uten å gå i detaljer om nøyaktig hva dette går ut på, så er det en ting som er sikkert: jeg kan ikke delta på kurset i helgen! 🙁

Når JEG ikke kan delta, lurer jeg fælt på om det er noen andre som vil. Kurset har jeg betalt 700 kroner for, og det er trist hvis disse pengene bare forsvinner ut i intet.

Derfor sender jeg ut en generell forespørsel:

ER DET NOEN SOM VIL PÅ STRIKKEMASKINKURS I STAVANGER TIL HELGEN???

Kurset holdes på søndag den 8. november kl 10-16 i Kulturbanken. Vanskelighetsgrad er «noe øvet», det vil si at du bør kunne de grunnleggende strikketeknikkene for å få best utbytte av kurset. Kurset baseres på Silver Reed finstrikkere (SK280 og SK840).

Hvis det er bare EN person som har lyst, så skal vedkommende få kurset gratis. Hvis det er flere som er interessert så får det bli en liten budrunde. Utropsprisen er med andre ord NULL kroner!

Legg igjen en kommentar på dette innlegget, send meg PM på facebook eller ta kontakt med meg via kontaktskjema hvis du er interessert. Budrunden står i 24 timer – det vil si onsdag den 4. november kl 10.

Jeg håper virkelig det er noen som har lyst til å benytte seg av denne muligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.