Det blir TO strikkemaskintreff i april!


strikkemaskintreff2Endelig er datoen for nytt strikkemaskintreff spikret. Det har vært mye fram og tilbake, både med tanke på booking av rom, og med tanke på hva som passet best for både den ene og den andre. Men nå er datoen satt til søndag den 17. april og lørdag den 30. april.

Grunnen til at jeg denne gangen lager to treff er enkel: jeg ønsker at det skal være færre deltakere på hvert treff. Dette er fordi jeg ønsker at treffene som jeg arrangerer skal være lærerike, og at jeg kan ha muligheten til å hjelpe og veilede underveis. På det forrige treffet var vi 14 damer samlet, og jeg klarte ikke rekke over halvparten av det jeg ønsket, og det til tross for at jeg hadde med meg en kyndig dame som var mer enn villig  til å hjelpe.

Jeg har derfor bestemt meg for å sette et tak på 10 personer pr. treff. For at alle som ønsker skal kunne delta, måtte jeg derfor arrangere mer enn ett treff. Jeg hadde egentlig tenkt å ha treffene to dager etter hverandre, men på grunn av diverse hindringer på veien, måtte jeg velge to ulike helger i stede. Men kanskje dette bare er en fordel, kan du ikke den ene helgen, kan du kanskje den andre? 🙂

Denne gangen koster treffet 500 kr pr. deltaker. Hovedårsaken til dette er at jeg har skaffet et annet rom som egner seg bedre til treff, enn det vi har brukt tidligere. Dette rommet må jeg betale leie for. Jeg håper dere som har vært med på de tidligere treffene, har forståelse for dette.

Agendaen for dagen har jeg skrevet om her. Ta mer enn gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe eller hvis du vil melde deg på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.