Lue strikket på strikkemaskin


Da jeg ble gravid for andre gang måtte strikkemaskinen vike plassen for lekegrind. Nå er tvillingene mine 4 måneder gamle, og jeg klør som en gal for å få denne maskinen ned igjen. Ikke bare fordi jeg har lyst til å bruke strikkemaskinen, men fordi jeg har kjøpt meg en overlockmaskin, og jeg håper at det vil lette prosessen med å få fullført strikkemaskinprosjektene. Det er utrolig nitidig arbeid å sitte med nål og tråd og sy sammen noe man har strikket.. Også er jeg så nøye av meg, og det ender alltid med at jeg må sy slik at sømmen blir usynlig (slik som denne youtubevideoen), og det tar fryktelig lang tid. Men til gjengjeld blir det jo utrolig fint, da..

Men nå ble altså fristelsen for stor, og overlockmaskinen står å roper på meg: PRØV MEG!! BRUK MEG!! EKSPERIMENTER!! Mannen min drar snart på tur med jobben i noen dager, og da tenkte jeg at jeg skulle benytte sjangsen og rote skikkelig i stua. Dra ned strikkemaskinen fra loftet, og la begge symaskinene stå fremme. Så skal jeg gå HELT AMOK!

DSC07781I vente på denne flotte tiden som snart kommer må jeg blogge litt. Her kommer en lue jeg strikket på strikkemaskinen for en stund siden. Jeg har strikket akkurat den samme i to varianter før. Den tredje som vises her er strikket i mandarin petit. Den ble desverre litt trang, så den passer nok best til en nyfødt eller en dukke.. Så når strikkemaskinen kommer ned fra loftet skal denne oppskriften justeres, for mine tvillinger skal ha hver sin slik lue, tenkte jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.