Ny spilleliste på youtube


Nå har jeg vært til innkjøp av et lite og nett stativ til fotoapparatet mitt, som skal hjelpe meg med å lage youtubevideoer. Planen er å hente ned strikkemaskinen fra loftet en liten periode for å strikke noen barselgaver, og jeg håper på å få laget en del nye videoer i sammenheng med dette.

Men jeg begynte så smått i dag med noe annet jeg også har planlagt lenge, nemlig å lage videoer om hvordan jeg bruker forskjellige funksjoner/føtter på symaskinen min. Første videoen jeg har publisert på youtube på lenge kom altså i dag, og den viser kort hvordan man monterer overtransportør og hvordan det ser ut når den syr rettsøm og sikk-sakksøm.

Jeg må bare gjenta meg selv. Det er UTROLIG hvor mye jeg har lært ved å surfe på internett, og spesielt på youtube. Jeg lager disse videoene slik at andre, som meg, kan dra nytte av andres kunnskap. Det er gull verdt for hobbyentusiaster 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.