Dåp,  Håndarbeid og søm,  Håndstrikk,  Kjole/skjørt

Dåpsantrekk til tvillingene

Når håndarbeidsbasillen angriper, angriper den virkelig brutalt. Jeg var, som jeg nevnte i forrige innlegg, usikker på om jeg kom til å bli ferdig med dåpskjolen i tide til dåpen. Allikevel MÅTTE jeg begynne på flere prosjekter! Jeg skulle strikke kjoler til dåpsfesten etterpå, en til hver. Ikke nok med det, men bakebasillen har også tatt sin del av tiden min, og jeg fant ut at jeg skulle bake alle kakene til dåpen selv, inkludert marsipankaka. Jeg digger det, når kreativiteten bare bobler over, og jeg kan rømme inn i en egen sfære og bare skape. Men det har sin pris, jeg var rimelig gåen etter at dåpen var ferdig, for å si det sånn 🙂

bildeAlt ble iallfall ferdig i tide. Her er kjolene jentene hadde på seg på dåpsfesten. Også disse kjolene er strikket i Mandarin Petit fra Sandnes Garn. I tillegg til det oppskriften nevner, har jeg her pyntet litt med noen heklede kanter og et heklet bånd under brystet i en litt sterkere farge i Mandarin Classic.

Oppskriften er hentet fra «Myk start» av May B. Langhelle

 

13913419034_7a8870f05a_oNår man først er så godt i gang med å skryte av seg selv, vil jeg gjerne dele bildet av dåpskakene jeg lagde. Til å være en lykkelig amatør som aldri har pyntet kaker før, vil jeg si at resultatet ble ganske bra. Utrolig hva man kan lære på youtube og av andre bloggere 🙂

(Jeg skal ikke ta på meg æren av kransekaka. Den har min eminente svigermor laget) 🙂

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.