DesignaKnit8 2


IMG_0658I lang tid har jeg ønsket meg DesignaKnit8. Men det koster både skjorta og en sko, og jeg har ikke følt at jeg kan prioritere pengene mine til en hobby. Men siklet på DK8 har jeg så absolutt, og det har vært såpass høylytt sikling at til og med min mann har fått det med seg!

En kveld jeg fant ut at jeg skulle legge meg litt ekstra tidlig, fant jeg noe uventet mellom mac’en min og noen bøker. Jeg måtte jo ha litt underholdning når jeg la meg så tidlig, så i det jeg røsket med meg mac’en, dukket det plutselig opp en julegave. «Jeg er glad i deg» stod det på den, og «God jul». Mannen, som på det tidspunktet stod og bakte kringle på kjøkkenet, tittet nysgjerrig på meg, og jeg så spørrende på han: «Får jeg lov til å åpne den nå, eller må jeg vente til jul? Jeg tror jeg vet hva som er inne i pakka…». Gliset mitt ble større og større da han sa at det var en julegave, men at jeg fikk lov til å åpne den med en gang.

Og som jeg ventet, da gavepapiret var røsket av, dukket det opp en DVD-plate med DesignaKnit8. Jeg ble så glad at jeg begynte å grine 🙂 Rett til sengs bar det, men mac’en fikk ikke være en vanlig underholdningsdings denne gangen, men nå var det rett i gang med å prøve seg ut på DesignaKnit.

Dette er noen uker siden nå, og sakte men sikkert har jeg tatt programmet i bruk. Jeg har innstallert DK8 på mac’en, etter utallige forsøk med å partisjonere harddisken og innstallere windows 8 på den. Jeg har også børstet støv av en gammel PC som jeg har flyttet dit strikkemaskinene mine står, slik at jeg har en permanent datamaskin tilkoblet.

IMG_0725Dette er mitt første prosjekt. En barselgave til min venninne, strikket med hjelp av DesignaKnit8 på min Silver Reed LK150. Genseren er strikket etter standard snitt på DK8, og er strikket i Alpakka Ull fra Sandnes Garn. Vrangborden strikket jeg med strikkepinner.

Jeg har fryktelig mye å lære på DK8 ennå. Men det lille jeg har sett av programmet gir meg bare mersmak, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent, og strikke plagg jeg tidligere ikke hadde kunnet drømme om å få til!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “DesignaKnit8