Tova barnesokker på Prym Maxi


tovede sokker prym maxi Jeg har laget youtubevideoer i et par år nå, og jeg kan enkelt se hvilke videoer som er populære og hvilke som er mindre likt. Min hovedgeskjeft er jo strikkemaskin, og det er nok et relativt «sært» emne. Det er jo ikke så mange som strikker på strikkemaskin. Men det til tross har jeg en del treff på videoene mine.

For en måneds tid siden la jeg ut en video som viste hvordan man kan stikke en barnelue på en Prym Maxi strikkemølle. Av mine snart 100 videoer gikk denne sporenstreks på topp 10-listen (av mine videoer, altså). Nå som den har vært på youtube en måned, ligger den til stadighet på topp. Ikke nok med det, jeg har også fått flere hyggelige kommentarer og ønsker om at jeg skal legge ut flere videoer i denne sjangeren.

Svak som jeg er for positive tilbakemeldinger, har jeg tatt frem strikkemøllen ikke bare en, men to ganger etter dette. Det hadde jeg aldri gjort hadde det ikke vært for kommentarene jeg har fått. Så jeg sier til dere lesere: det lønner seg å legge igjen en kommentar 🙂

I dag har jeg publisert en video som viser hvordan man kan strikke sokker på strikkemøllen. Det er litt trøblete og knotete arbeid, og det blir fort feil når man holder på. Men jeg viser her at det går an å få til, og når man er «i siget» så går det mye kjappere enn å strikke med strikkepinner.

Disse sokkene strikket jeg i garnet Alfa fra Sandnes Garn, og jeg tovet dem i vaskemaskin på 40 grader. Et godt tips når du har tovet sokker, er å tre de våte sokkene over en sko som passer til den som skal bruke sokkene. På den måten får de tørke seg inn i den formen du ønsker at sokkene skal ha.

Vil du ta en titt på youtubekanalen min? Se menyen øverst, over tittelen på nettsiden. Her kan du gå direkte til de forskjellige spillelistene jeg har på youtube. Om du vil holde deg oppdatert på det jeg legger ut på youtube, abonner gjerne på kanalen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.