Nydelige skjørt til nydelige jenter 2


IMG_2455Min eldste datter er en smule kresen. Hun tar ikke på seg hva som helst. Men hvis det er rosa eller lilla, og hvis «ballerina» eller «prinsesse» passer i samme setning som det plagget hun skal ha på seg, da er det ingen nåde. Da blir hun sur hvis hun IKKE får bruke det.

I dag sendte jeg henne i barnehagen med et skjørt som egentlig ikke var helt ferdig. Skjørtet manglet strikk i livet, og etter kort tids bruk så har det en tendens til å henge godt nedover rumpa. Ingen nåde – ville jeg unngå bråk denne morgenen var det bare å ta på henne skjørtet. Hun fikk viljen sin, men med en strømpebukse godt trukket ned over livet på skjørtet, slik at det holdt seg på plass.

Mens hun tasser rundt i barnehagen med skjørtet langt nedpå rumpa si, har jeg tatt meg tid til å gjøre ferdige skjørtene til tvillingene. Alle tre jentene mine skal nemlig få helt like skjørt 🙂

Jeg tipper det er ei jente som blir ekstatisk når hun kommer hjem fra barnehagen, og innser at hun har på seg akkurat likt skjørt som tvillingene!

Skjørtet til eldstejenta får jeg blogge om ved en senere annledning. Disse skjørtene er i hvert fall sydd i størrelse 92 eller 98 (ble plutselig litt usikker). Skjørtene er sydd etter mønster fra Heilt spesiell og Jubel, med ribb og fløyel fra Stoff og Stil. Stoffet på lommene har jeg kjøpt her .

Jeg har i tillegg har jeg brodert inn navn på skjørtene til tvillingene ved hjelp av symaskina. Litt gøy å gjøre det når man har tvillinger 🙂

IMG_2493IMG_2491


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Nydelige skjørt til nydelige jenter