DesignaKnit8,  Diverse,  Silver Reed LK150,  Strikkemaskin

En strikket vest på LK150

IMG_1271aFør jul hadde jeg en irriterende egenskap. Jeg var veldig flink til å strikke ting ferdig på maskinen, men veldig dårlig til å fullføre selve prosjektet. Det lå alltid noen prosjekter en eller annen plass som ventet på å bli montert. Det var liksom ikke verdt å bruke tid på dette, så jeg la det fra meg og forventet at det skulle bli ferdig av seg selv. Og det gjorde det jo selvfølgelig aldri.

Når julen kommer og ferien er over oss, bruker jeg alltid litt tid til å reflektere over livet og hverdagen. Hva kan bli bedre, og hva er allerede veldig bra? Jeg fant raskt ut at jeg måtte forbedre mine egenskaper til å fullføre ting, og at jeg måtte være flink til å vente på å begynne på noe nytt, før det jeg holdt på med var helt ferdig. Man ER tross alt ikke ferdig før man er ferdig, uansett hvor kjedelig det måtte være å montere og feste tråder.

Nå er vi ikke langt ute i det nye året ennå, men jeg kan allerede se tendenser til forbedring. Det ligger i hvert fall ikke en haug med umonterte gensere over alt 🙂

IMG_1269 copyDenne vesten har vært MEGET preget av mine dårlige vaner. Jeg strikket den ferdig for mange måneder siden. Jeg monterte den for så vidt også ferdig da, men vrangborden, som jeg skulle strikke på pinner, tok en evighet å få gjort. Ikke fordi det var så vanskelig, men fordi jeg hele tiden prioriterte andre ting først. Når jeg til slutt fant frem garn og pinner, tok det ikke lengre enn et par kvelder foran TV før vesten var ferdig.

Vel. «Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves», er det jo noe som heter. Jeg tror mottakeren av denne vesten skal bli fornøyd. En deilig og varm og 100% kløfri vest, som vil kle enhver mann med litt stil 🙂

Vesten er strikket med en tråd Mini Duett (Sandnes Garn) og en tråd 100% kasjmir på en Silver Reed LK150 strikkemaskin. Jeg har brukt DesignaKnit til utforming av vesten. DesignaKnit fungerer på denne måten sammen med en LK150 (videoen viser bruk av DesignaKnit sammen med en SK280, men det fungerer helt likt med en LK150).

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.