Webshop


Vintersokker i 100% ull, superwash

Vintersokker i 100% ull, superwash

I mange år har jeg hatt en kasse med ting som jeg har laget, men som aldri har blitt brukt. Denne kassen blir større for hvert år, og innholdet øker stadig, uke for uke. Hvorfor jeg lager ting som blir lagt direkte i en kasse, spør du? Jo… Enten er det noe som blir for stort eller for lite. Jeg prøver stadig vekk ut nye oppskrifter på strikkemaskinen, og det kan bli både ett og to plagg som ikke blir helt som planlagt. Kanskje jeg har strikket noe tiltenkt en 1-åring, men så passer det en nyfødt i stede?  Andre grunner kan være at jeg har strikket til den 3-årige dattera mi. Og som jeg har nevnt tidligere, er det ikke alle ting jeg lager som hun vil bruke. Noen ganger nekter hun tvert. Disse plaggene ender som regel i denne kassen. Til slutt kan jeg også nevne at jeg har laget en del ting jeg har hatt store planer for, men så har aldri planene blitt gjennomført. Dette gjelder for eksempel en ammeponcho jeg aldri fikk brukt, og bleiebukser som jeg aldri gadd å bruke.

Det ligger ofte mye arbeid bak hver enkelt ting, og det er litt trist at det skal være slik at fullt brukbare hjemmestrikkede plagg skal ligge ubrukt hjemme hos meg. Derfor har jeg besluttet at jeg vil legge dem ut for salg.

IMG_8067

Prematurlue i ull

For å se hva jeg har til salgs, se menyen under tittelen på nettsiden, og velg «Til salgs» helt til høyre. I dag kan du finne følgende ting:

Ammeponcho
Babysokker
Sjal i Kitten Mohair
Tova barnesokker

Esken med ubrukte ting er fremdeles full, og det er masse jeg ønsker å legge ut. Men jeg kan ikke sitte med PC’en i fange hele dagen, jeg har mange prosjekt på gang både på strikkemaskin, symaskin og strikkepinner. Derfor legger jeg ut nye ting til salgs når det passer meg best 🙂

FB-Login-www.facebook.com-Login-Page-Home-Sign-In-Sign-UpJeg kommer ikke med nye blogginnlegg når jeg legger ut nye ting, men jeg kommer til å informere om det på facebook. Ønsker du å holde deg oppdatert, trykk «Liker» på facebooksiden min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.