DesignaKnit8


Like før jul siden fikk jeg en overraskelse som rørte både meg og andre lesere av denne bloggen. Historien kan du lese her, men kort fortalt handlet det om en for tidlig julegave i form av et dataprogram: DesignaKnit8. Dette var noe jeg hadde siklet på lenge, men utgiften var såpass stor at jeg ikke hadde kjøpt det selv ennå. Plutselig lå det der, rett foran nesa mi!

Det å være rykende fersk nybegynner på DAK8 er ingen spøk. Det er innmari mye å sette seg inn i, og det er masse man ikke forstår. Er man «grønn» på data kan DesignaKnit være en stor utfordring, men så sant man er villig til å prøve og feile, samt innhente informasjon der en kan, er det langt fra en umulig oppgave. Jeg har tilbrakt mange timer med trykking og testing av programmet. Jeg har blant annet fått mye hjelp av diverse youtubevideoer, og jeg føler etter hvert at jeg har fått dreisen på de grunnleggende funksjonene.

I dag har jeg skrevet en oversikt over ting som kan være greit å vite i forhold til DesignaKnit 8. Jeg er fullstendig klar over at oversikten er bitteliten i forhold til hva programmet kan tilby. Men jeg må jo begynne en plass, og jeg håper at jeg kan fylle ut mer etter hvert som tiden går – både ved at jeg lærer nye ting selv, og ved at lesere av bloggen eventuelt kommer med forespørsler. Sammen kan vi bli himla gode på DesignaKnit 🙂

Oversikt over de grunnleggende funksjonene i DesignaKnit8 finner du her.

Jeg må bare si at DesignaKnit er fantastisk morsomt kombinert med en strikkemaskin! Jeg anbefaler det på det varmeste til alle som vurderer å kjøpe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.