Tusen takk for et meget vellyket strikkemaskintreff


IMG_20150926_140932

Da var strikkemaskintreffet over for denne gang. Det var en meget vellyket dag på alle måter. 8 av de 9 påmeldte damene troppet opp på kulturhuset med hendene fulle av garn og strikkemaskiner. Alle var spente på hva dagen skulle bringe – meg selv inkludert. Men praten gikk løst fra første øyeblikk og jeg så ganske snart at jeg ikke trengte å være noen «leder» for treffet, for at vi skulle ha noe å gjøre!

Agendaen jeg hadde satt tok høyde for 9 ukjente damer skulle treffes for første gang – men forhåpentligvis ikke for siste. Derfor brukte vi litt tid på å introdusere hverandre, fortelle litt om oss selv og våre eskapader med strikkemaskinen. Det viste seg å være en del nybegynnere til stede, hvilket jeg også var godt forberedt på. To stykker hadde vært på kurs på Rauland, og atter to andre hadde arrangert kurs selv og invitert med seg en kursholder. Men bortsett fra det var det mye selvlært kunnskap ute å gikk, og vi hadde virkelig mye å lære av hverandre!

IMG_20150926_110818

Tone, med mye kunnskap, tips og triks i bagasjen, ville gjerne dele det hun kunne med oss andre.

Dagen fløy forbi i en rasende fart, og lunsjen som skulle være kl 12 og vare i en time, ble utsatt til 1245 og varte bare 30 minutter. Med andre ord var det et knippe med virkelig engasjerte og ivrige damer til stede, og det er ingenting som er så inspirerende som det!

I løpet av dagen fikk de som ikke kunne så mye fra før, gode muligheter til å lære litt av de andre som kanskje kunne litt mer. Noen strikket flettesjal og noen strikket notevanter. Andre fant ut at det kunne være spennende å lære så mange teknikker som mulig, og holdt seg på prøvelappstadiet. Jeg selv strikket strømpebukse, men jeg rakk ikke strikke mer enn et bein på strømpebuksen, for det var mange som trengte veiledning og hjelp.

Det er lenge siden jeg har vært så ør i hodet som det jeg var da denne dagen var over. Med magen full av deilig Sarah Bernhardt-kake og hode fullt av nye inntrykk, så var sofaen så god som den aldri har vært før, etter at ungene var i seng!

Vi har avtalt å gjenta treffet i januar. Håper at den samme flotte gjengen kan treffes om på nytt, og i tillegg ønsker jeg alle andre som også vil hive seg på, hjertelig velkommen 😉

Dato og innhold på treffet blir annonsert på bloggen og på facebookgruppen «Strikkemaskinfolk i Rogaland». Ta gjerne kontakt med meg om du er interessert i å delta.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.