Tilbake til hverdagen


Ferien er nesten over. Sakte men sikkert nærmer hverdagen seg. Tvillingene skal begynne på skolen. Olivia begynner i 3. klasse. Om et par uker skal jeg nok en gang bli kjent med nye 200 elever på jobb, samt møte diverse utfordringer og gleder i undervisning på ungdomstrinnet.

Så lurer kanskje noen på.. Er det plass til bloggen i hverdagen? Ja, det er det definitivt. Jeg har tatt meg en lang og god bloggpause nå, og jeg føler meg mer klar enn jeg har gjort på lenge på å holde bloggen oppdatert. Planen er å komme med et blogginnlegg i uka. Ikke det at det er fryktelig mye, men det er mer enn hva jeg klarte i fjor. Det blir fort travelt med tre barn, og da er gjerne ikke blogg det som står høyest på prioriteringslista! Men den står altså høyere nå enn den har gjort på lenge 🙂

 

Så nå sitter jeg her på Sandnes Bibliotek. Jeg har akkurat trent litt, og nå nyter jeg stillhet rundt  meg. Ingen kveldsmat som skal lages. Ingen barn som skal legges. Ingen iPad som må krangles om. Bare meg og bloggen.

Jeg har sagt det før, jeg digger Sandnes Bibliotek. Med utvidede åpningstider kan man komme inn på biblioteket utenom åpningstidene ved hjelp av nøkkelkort. Helt fantastisk å kunne sitte her i stillheten å jobbe!

Så med Sandnes Bibliotek som min nye arbeidsplass en gang i uka, har jeg tro på at det en ny høst og et nytt skoleår kan bli veldig bra!

I hvert fall når man i tillegg koser seg litt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.