Håndarbeid og søm,  Symaskin,  Teppe/Pledd

Teppe til lekegrind

I min store overraskelse (og delvis avsky) for unødvendig dyrt babyutstyr har jeg igjen tatt symaskina fatt. Ikke bare for å spare penger, selvfølgelig er det kjempegøy også 🙂

Endelig er jeg ferdig med mitt lekegrindteppe. Kostet meg bare utgiftene på.. Strøm, tror jeg. Alt av stoff har jeg fått for lenge siden, og eventuelle utgifter er glemt.

Har laget enkel lappeteknikk, sydd fleece-teppe som bunn og quiltet bittelitt sånn at stoffet henger sammen. Fleece-teppet brukte jeg av praktiske årsaker: det går an å bruke det som vanlig teppe også, når lekegrinden blir ryddet vekk 🙂

Bamsen som ligger i lekegrinden er en gave jeg fikk fra en pianoelev sist time. Jeg hadde annonsert at det var siste time før permisjonen, og den søte jenta kom med gave til meg. «Det er en gave til deg og en til babyen». Jeg fikk blyant med noter på, og babyen fikk bamsen – som visstnok heter Tinka 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.