Strikkemaskintreff nummer 2!


IMG_3044Da vil jeg gjerne invitere alle interesserte til strikkemaskintreff nummer 2! Treffet holdes på samme plass som sist, i Ensemblesalen i Sola Kulturhus. Jeg har allerede luftet datoen på gruppen «Strikkemaskinfolk i Rogaland«, og 11 personer har sagt seg interessert i å delta. I så fall blir det flere deltakere denne gangen enn det var sist, og det er jo veldig artig.
Alle som eier en strikkemaskin er velkommen til å delta. Det har ingen betydning hva slags maskin du har, om det er en Brother eller Silver Reed, om det er en hullkortmaskin, elektronisk maskin – eller en helt enkel manuell maskin, som f.eks en LK150. Vi kan alle lære mye av hverandre, uavhengig av hva slags type strikkemaskin du bruker.

Denne gangen har jeg tenkt at treffet skal ha tema «Kjøkkenkluter». Egentlig er dette en pen måte å skjule et ellers så kjedelig ord som «prøvelapp». Jeg har tenkt at vi skal bruke dagen på å utforske de metodene som noen kjenner godt, og andre ikke kjenner fullt så godt: Løpemønster, fangmønster, vevmønster og norsk strikk. Men hvis du skulle ønske å jobbe med noe annet enn dette, er du fremdeles hjertelig velkommen til å delta på treffet. Det er greit å ha en agenda for dagen, slik at vi har noe målrettet å jobbe med. Men det er helt frivillig hva du ønsker å bruke strikketiden din på!

Strikkemaskintreffet arrangeres lørdag 30.januar på Sola Kulturhus kl 10-16. Du kan lese om agenda for dagen og informasjon om påmelding her.

Å delta på treffet koster 100 kr pr person. Dette er som en liten kompensasjon for meg som arrangerer dette, pluss at jeg da kan handle inn kaffe/frukt som vi kan kose oss med i løpet av dagen.

Jeg gleder meg masse til å treffe de samme strikkemaskinfolkene fra forrige treff, pluss å hilse på nye deltakere. Jeg satser på at vi får en knallbra dag, med masse prat om en felles interesse, at vi kan lære mye nytt, og at vi kommer hjem med ennå mer motivasjon for å beherske alle teknikkene som strikkemaskinen har å by på!

Vel møtt til strikkemaskintreff!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.