Oppskrift på babysokker med vrangbord


IMG_8718

På grunn av litt tekniske problemer med overlockmaskinen har disse sokkene fått ligge umontert en stund. Oppskriften har vært klar til publisering en god stund, men jeg har manglet noe å ta bilde av. For et par dager siden måtte jeg tilbake der jeg kjøpte overlocker’n for å spørre om hjelp, og da jeg kom hjem løste alle problemene seg på et mirakuløst vis 🙂 I går fikk jeg sydd sammen sokkene, og derfor får jeg endelig publisert oppskriften i dag.

Hælen strikkes på samme måte som tidligere, men skaftet er strikket med ribbapparatet, slik at jeg har fått en vrangbord. Vrangborden er strikket med dobbelt ribb, det vil si at jeg har hatt en maske på hver nål i strikkemaskina.

Sokkene ble strikket til et barn som jeg ikke visste kjønnet på, da jeg strikket de. Nå vet jeg at det blir ei jente, så da blir det nok noen nye rosa sokker på strikkemaskinen etterhvert 🙂

Oppskriften på sokken finner du her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.