One-size mei tai


På ryggen

På ryggen

Noen dager etter den første mei tai’en var ferdigsydd, så kom jammen nummer to. Denne har jeg gjort min egen vri på, og jeg nærmer meg en sele jeg tror jeg kommer til å like godt.

Jeg har nå laget selene i den lengden jeg ønsker dem (her er det ca 2 meter midjesele og ca 2,5 meter lang skuldersele). I tillegg har jeg lagt inn en annen type fór i bærestykke, lagt inn ekstra for i selene, og så er selene et par cm bredere. Bærestykket er dessuten litt større og har en annen fasong enn forrige mei tai..

Jeg ønsker ennå litt bredere seler, og muligens litt mindre bærestykke. Jeg tror også jeg vil sette i en knapp for å brette ned hodestøtten når den ikke er i bruk, gjør jeg dette kan jeg også lage en litt større og bedre polstret hodestøtte,

Mål: Ca 2 meter lang midjesele og ca 2,5 meter lang skuldersele.

Bæreselen passer fint for barn fra 0-3 år, avhengig av størrelsen og vekt på barnet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.