Håndarbeid og søm,  Meitai,  Symaskin

Deilig mei tai i stygge farger

meitai5Mei tai nummer tre i rekken ble, som oversikten sier, deilig i form, men stygg i farge.

Denne har ikke polstret seler, i stede har jeg laget selene til skuldrene dobbelt så tykke (20 cm). Med denne bredden fordeler vekten seg på en unik måte, og det blir mye bedre å bære! Spesielt når man bærer på magen er det fordel med så brede seler, for da kan man fordele selene godt utover barnets rompe, og dermed bærer man mye mer med livet enn med skuldrene.

Jeg er ennå ikke fornøyd med min prototype. Målene er fine, men jeg vil gjerne gjøre bæreselen unik og spesiell. Derfor er neste steg i prosessen å gjøre bærestykket penere.

Mål: Ca 3 meter lang midjesele og ca 2,5 meter lang skulderseler.

Bæreselen passer fint for barn fra 0-3 år, avhengig av størrelsen og vekt på barnet.

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.