Skyes ønskekjole i Mandarin Grande


Mine barn liker ikke ull. Jada, jada.. Jeg har sagt det før! Men det er ikke spesielt kult for den strikkegale moren at barna ikke liker ull! For det finnes ikke bedre garn å strikke i, enn all slags ullkvaliteter.

Da må man være oppfinnsom og finne andre alternativer. Denne kjolen jeg har strikket før, Skyes ønskekjole, og jammen gikk den ikke på pinnene igjen. Men denne gangen så var det med bomull. Rettere sagt brukte jeg en tråd Mandarin Grande og en tråd Tynn line. Da ble det sånn cirka passe strikkefasthet som oppskriften trengte.

Det er klart, et så tykt garn som Mandarin grande i bomull, det veier betraktelig mer enn det tykke ønskegarnet. Så kjolen ble ganske.. Hva skal jeg si? Kompakt, kanskje? Og Olivia sa at den var veldig varm. Men den blir nok helt perfekt på kalde høst- og vinterdager.

Men at kjolen ble pen levner det ingen tvil om. Og Olivia var kjempefornøyd. Og når Olivia er fornøyd, ja, da er også jeg fornøyd 🙂

Oppskrift på kjolen finnes hos Sandnes Garn. Jeg har altså strikket i Mandarin Grande/Tynn Line.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.