Legge opp dobbel ribb på strikkemaskin


Når det blir en stund mellom hver gang man bruker strikkemaskinen, er det lett å glemme alle detaljer som må på plass for å få ting til å stemme. Det ergrer meg gang på gang at det må en «smart» person til for å klare å forstå denne bruksanvisningen..! Også irriterer det meg at jeg har «knekt koden» tidligere, men glemt den siden sist gang.. Det er derfor det er så greit med disse youtubevideoene jeg lager. For hver instruksjonsvideo jeg lager, gjør jeg arbeidet lettere for meg selv. Er det noe jeg har glemt så er det lettere å se på en 2 minutters instruksjonsvideo på youtube, enn å bruke en time for å prøve å forstå bruksanvisningen for n’te gang.

Denne gangen har jeg lagd instruksjonsvideo på hvordan man legger opp på strikkemaskinen med dobbel ribb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.