Kjøkkenkluter på strikkemaskin


KjøkkenkluterÅ strikke kjøkkenkluter har vært populært en god stund. Jeg må nok innrømme at jeg er litt treig når det gjelder trender, og som regel kommer jeg slentrende etter i mitt egne tempo. Men nå har også jeg funnet ut at det er fint med hjemmestrikkede kjøkkenkluter 🙂 Det er også et genialt prosjekt når man har restegarn. Det er enkelt å lage, både på strikkemaskin og på strikkepinner, også fungerer det kjempefint som gaver til noen man er glad i.

IMG_1537Jeg har lenge tenkt på å lage videoer som viser hvordan man kan strikke kjøkkenkluter i fangmønster, løpemønster, hullmønster og vevmønster – og samtidig vise hvordan man bruker disse teknikkene på strikkemaskinen. Det er kanskje ikke alle som vet hvor enklet det er å få litt struktur på strikkingen ved hjelp av et hullkort!

I går publiserte jeg den første videoen på youtube – kjøkkenklut i løpemønster. Tre nye videoer vil komme om ikke så alt for lenge – med kjøkkenkluter strikket ved hjelp av de andre hullkortteknikkene.

 

 

FB-Login-www.facebook.com-Login-Page-Home-Sign-In-Sign-Up

Det er ikke alltid jeg publiserer innlegg på bloggen når jeg har laget nye youtubevideoer. Men jeg informerer alltid på facebooksiden «Tid til overs» når jeg kommer med noen nytt. Følg meg gjerne der, så blir du oppdatert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.