Jeg har kjøpt meg strikkemaskin!!


Dette har jeg siklet på leeeeenge! Har hatt så innmari lyst på strikkemaskin at jeg måtte ta frem Prym Maxi’n min for å døyve kjøpetrangen. Da det dukket opp en brukt maskin på finn.no til en god penge, og jeg i tillegg fikk prutet prisen ganske mye, fant jeg ut at jeg bare måtte løpe å kjøpe.

Jeg var forberedt på at det kom til å bli vanskelig, og de første dagene var det mer opprekking enn strikking. Men etterhvert fikk jeg taket på det, og nå begynner jeg å forstå hva jeg driver med. Jeg har ikke tatt i bruke hullkort (for å lage mønster) eller patentapparatet (for å lage ribbestrikk) ennå, men det står og skriker etter meg hver gang jeg går forbi 🙂

strikkemaskinlue1Det mest geniale lærerverktøyet jeg kan finne er youtube. Hva er bedre enn å lære etter en video? Det må være å gå på kurs, men det er ikke like enkelt som å surfe på nett. Så jeg har surfet MYE på youtube, og fått masse hjelp. Denne luen strikket jeg etter oppskrift på youtube.

Etter litt inspirasjon fra min søster, samt en økt bruk og glede over youtube, fant jeg ut at jeg også kunne bidra med en del kunnskap på youtube. Så nå har jeg begynt å lage videoer som jeg skal legge ut på youtube. Så langt har jeg to videoer: Reparere masker og Hullkant. Det kommer flere etter hvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.