Heklet sjal


DSC02000En gang for mange år siden kjøpte jeg en gigantisk beist av et nøste med tynt rosa ullgarn på Sandnes Garn Fabrikkutsalg. Det går ALDRI tomt, det nøstet!

Jeg heklet et sjal av dette garnet da eldstejenta var liten, og da jeg lette i noen mapper som jeg hadde glemt på en cloud-drive, fant jeg et bilde av henne, der jeg hadde stilt henne opp som modell. Det var så bedårende at jeg rett og slett fant ut at jeg måtte dele bildet. Så fort tiden går, det var ikke lenge siden hun var så liten, samtidig er det så fryktelig lenge siden..!

Oppskriften har jeg hentet fra en heklebok som står hjemme i bokhylla mi. Siden jeg ikke klarer å huske hvilken bok det er, og jeg befinner meg milevis hjemmefra på høstferie, ser jeg meg nødt til å komme tilbake til det ved et senere tidspunkt.

Jeg vil samtidig reklamere om oppstart av en ny blogg sammen med min søster. Den finner du på www.selandsisters.no. Hvis du har fulgt meg på denne bloggen en stund, og har lyst til å finne litt mer ut om meg, mine barn, min familie, og mine/våre meninger om aktuelle og interessante temaer, følg oss gjerne på bloggen eller facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.