Flettesjal i striper


flettesjalNå begynner det å bli en stund siden sist jeg strikket et av disse flettesjalene. Men plutselig så finner man ut at akkurat DET passer veldig bra å strikke, og før man vet ordet av det, så er man i gang!

Når jeg strikket dette sjalet, hadde jeg stua for meg selv – og jeg satt midt på stuegulvet med strikkemaskinen i sentrum. TV stod på, og jeg koste meg masse. Man må ikke alltid sitte i den kalde kjelleren når man strikker på maskin, i hvert fall ikke hvis man har et bedre alternativ. For når de andre er på jobb og i barnehage, har jeg jo tross alt huset for meg selv 🙂

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve å strikke dette sjalet i striper – og endelig fikk jeg prøvd det. Det var mye mer arbeid enn å strikke med bare én farge, og det var ganske mye mer trådender å feste. Bortsett fra det, så ble resultatet ganske bra. Det var i hvert fall en kjempesmart metode å bruke hvis man skal bruke opp restegarn – hvilket var mitt mål med dette sjalet 🙂

flettesjal2Sjalet er stort og utrolig digg! Det er strikket med en tråd Kitten mohair og en tråd silke/kasjmir. Jeg brukte ca 3 nøster Kitten mohair og ca 50 gram silke/kasjmir.

Sjalet er strikket på strikkemaskin Silver Reed LK150, etter denne oppskriften. Har du lyst på sjalet kan du få kjøpt det her.

RABATT: Hvis du henviser til dette innlegget på bloggen, skal du få sjalet for 299 kr 🙂

Ønsker alle en riktig god helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.