Strikkemaskin,  Youtube

Felle av versjon 3

Jeg har endelig fått motivasjon til å angripe mitt lager av Mandarin Classic, et garn som jeg ikke er spesielt begeistret for. Men det må jo bort på et eller annet vis! Jeg har lenge hatt lyst til å strikke en kåpe til eldstejenta på strikkemaskinen, og for å få det til fant jeg ut at jeg skulle strikke en genser først, slik at jeg hadde en oppskrift å jobbe ut ifra. Genseren blir derfor på en måte bare en prøve, og jeg fant ut jeg skulle bruke dette garnet til denne genseren. Jeg håper selvfølgelig at genseren blir pen, og at den kan bli brukt, men det får vi se..

I denne oppskriften begynner jeg å strikke frem og tilbake ytterst på ermet, og videre opp mot skulder og hals, slik at halslinningen blir midt i arbeidet. Da måtte jeg finne en spenstig måte å felle av midt i arbeidet. Denne avfellingen har jeg testet før, men ikke brukt ennå – men den funket flott. Den gir helt greit med stretch, og det kan du på mange måter styre selv også, med å bestemme hvor stram den siste nålen du strikker skal være.

Ta en titt 🙂

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.