Barselgave del 2


IMG_7826Barselgaven er blitt litt større og penere siden sist 🙂 Djevellua er blitt pyntet litt på ved hjelp av en heklenål, i tillegg har jeg strikket et par sokker. Sokkene ble litt små, men hvis jeg ikke tar helt feil, mener jeg å huske at føttene til et nyfødt barn faktisk er ganske små.. 🙂

Jeg har planer om å legge ut oppskrift både på djevelluen og sokkene. Oppskrifen må bare optimaliseres først (blant annet vil jeg gjøre sokkene større) 🙂 Når jeg får lagt ut oppskriftene vil du finne de i menyen øverst. Men jeg kommer også til å varsle om det på et blogginnlegg.

Det kommer nok en barselgave del 3 også, for jeg vil gjerne strikke et babyteppe til babyen. I dag monterte jeg ribbeapparatet til strikkemaskinen, så vi får se om jeg får til noe spenstig etterhvert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.