Prym Maxi strikkemaskin


prymFor noen år siden kjøpt jeg en prym maxi strikkemaskin. Den har jeg brukt svært lite. Jeg har strikket et ullpledd av den, som min mor fikk i julegave. Ellers er det ingenting å skryte av.

Jeg har lenge siklet på ordentlig strikkemaskin, men  ser at det blir veldig dyr. Min mann sier at det ikke er noe vits å kjøpe manuell maskin, og det er jeg forsåvidt enig i. Men da må man fort punge ut med 40 000 kr for å få noe.. Så mens jeg venter på å bli rik (….), har jeg tatt i bruk min lille Prym Maxi strikkemaskin, og hentet frem kreativiteten. HVA kan jeg få til å lage på denne her? Lue og tepper er jo opplagt, men hva annet?

prymtovedesokkerMitt første prosjekt på denne maskinen ble tovede barnesokker. Det er strikket i Alfa fra Sandnes Garn, som egentlig ikke er tovegarn. Men det er heller ikke superwash, så jeg tok  sjansen på at sokkene ville tove hvis den fikk noen runder i vaskemaskinen. Det gjorde de også 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.