Nydelig skjerf i kasjmir/silke


IMG_2584

Nydelig skjerf/hals i kasjmir/silke! Surret rundt 2 ganger

Mye vil ha mer, er det noe som heter. Alle som har en hobby vet hva jeg mener med det. «Jeg MÅ bare ha en slik. Koster litt mye, men jeg tror ikke jeg kan klare meg uten!» Vi lager unnskyldninger, noen går rundt med dårlig samvittighet for at de har handlet, andre igjen unngår å fortelle til sine nærmeste at de har kjøpt noe nytt. Hvilken kategori jeg hører hjemme i kan vi eventuelt ta en annen gang, men HANDLE, det har jeg virkelig fått til i det siste.

Jeg har fått en ny ladning med kasjmirgarn i nye farger. Jeg har nå grå, lyseblå, rosa og hvit (natur) i samme kvalitet som jeg har lagt ut tidligere. I tillegg kjøpte jeg en spole med 100% silke. Nydelig garn som jeg gledet meg som en unge til å ta i bruk! Når jeg får tid vil jeg legge ut disse nye garntypene i nettbutikken, men enn så lenge er det så travelt, at det rett og slett må vente litt.

IMG_2585

Skjerfet blir tettere inntill halsen når det er surret rundt tre ganger

Nesten samtidig som dette nye luksusgarnet kom i hus, kjøpte jeg meg en LC-2 hullslede. Sistnevnte var en slik ting som jeg bare måtte ha, som jeg selvfølgelig egentlig veldig fint hadde klart meg uten. Men jeg kom over et røverkjøp på finn.no, og da klarte jeg ikke la være! Og med hullsleden i hus, ble den raskt tatt i bruk. Den ble testet med bruk av litt forskjellige garntyper, og til slutt fant jeg ut at den fungerte utmerket til å strikke tynt garn. Så jeg tok en tråd av 100%silke (2/60) og en tråd av 100% kasjmir (2/28), begge i fargen hvit (natur), og strikket i vei etter dette mønsteret. Resultatet ble et skjerf eller hals som jeg i utgangspunktet hadde tenkt å gi vekk. Men jeg var så dum at jeg tok det på meg en stakket stund, og da klarte jeg ikke ta det av meg igjen. Jeg simpelthen ELSKER kasjmirgarnet og måten det varmer på. Man blir på en måte helt perfekt varm, ikke for varm og klam. Samtidig er det florlett, og du merker nesten ikke at du har det på deg – av den grunn blir du varmere enn man kanskje tror etter første øyeblikk. Og i tilleg klør det ikke. Kasjmirgarnet i kombinasjon med silke ga sluttresultatet ennå litt mer lukseriøs look, med litt mer hold, volum og fall. Totalt ble dette helt utrolig bra!

IMG_2587

Detaljbilde

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.