Nok et kasjmirsjal ferdig


IMG_2434Da har jeg strikket nok et kasjmirsjal på strikkemaskinen. Resultatet ble bra, men veien dit var trøblete. Dessverre driver ribbapparatet på strikkemaskinen og tuller med meg… Etter en grundig undersøkelse fant jeg ut til min fortvilelse at det sannsynligvis er noe galt med det. Nålsengen er ikke helt rett, og nålene på hovedsengen på den høyre siden kræsjer med «the gate pegs» (vet ikke hva de heter på norsk) på ribbapparatet. Det gikk galt flere ganger mens jeg strikket, og jeg var til tider så irritert at gubben måtte dunke i veggen for å få meg til å tie stille… Jaja, slik er det vel når man er engasjert.

Men resultatet ble bra til tross for ribbapparatproblemer. Oppskriften og spenningen ble bra, og størrelsen på sjalet ble fint. Oppskriften tar form – og den blir forhåpentligvis snart klar.

Nå har jeg begynt å sikle på samme type kasjmirgarn i andre farger – og det blir nok ikke lenge før jeg bestiller mer. Har du noen forslag til hvilke farger jeg bør ta inn, kom gjerne med en kommentar på facebook, under dette innlegget, eller send meg en beskjed via kontaktskjema.

Dette sjalet har jeg til salgs for 349 kroner (bildene under gir en bedre fargegjengivelse enn bildet over til høyre).. Se her for mer informasjon.

IMG_2430 IMG_2431

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.