Softbag til strikkemaskin!


IMG_1347 copyDen beste av de billigste strikkemaskinene på markedet, Silver Reed LK150, kommer uten kasse. Det vil si – den blir levert i en pappeske sammen med en haug med isopor. Men det er jo ikke spesielt godt egnet til å frakte strikkemaskinen i, frem og tilbake fra sted til sted. Hjemme hos meg er LK150’en den maskinen som ikke har fast holdested. En dag sitter jeg ute i sola og strikker, en annen dag i kjelleren, og den tredje dagen sitter jeg i stua mens TV’n står på. LK150’en min er litt rotløs, men likevel høyt elsket.

Jeg har alltid pakket denne maskinen inn i sengetøy. Det beskytter strikkemaskinen for støv og rusk, og det beskytter maskinen fra dulter og skraper. Men det er langt fra ideelt. Så da jeg leste på en facebookgruppe for strikkemaskinentusiaster, at noen hadde vært på Biltema for å kjøpe våpenkoffert til å legge strikkemaskinen sin i, da var jeg ikke sen med å legge et besøk til Biltema selv. Men slik som det ofte er på Biltema, så er varelageret noe helt annet i virkeligheten, enn det de skryter av på internett. Det var tomt på lager, og jeg gikk skuffet hjem med uforettet sak. Jeg la hele greia bak meg, og tenkte ikke mer på det før det gikk lang tid.

Jeg har tatt musikkutdanning, og har utallige ganger gått gatelangs med en såkalt softbag over skulderen. Softbagen inneholdt alltid en trompet eller to, og jeg har aldri skadet instrumentene mine ved å bruke en softbag. En softbag er praktisk, den veier mindre enn originalkassen, den er mindre i størrelse, og den er lettere å dra med seg på grunn av stropper og reimer som gjør bagen om til en slags veske. Plutselig en dag tenkte jeg på softbagen til trompeten min. Softbag… Kunne ikke det fungert bra til en strikkemaskin også?

IMG_1352 copyOg vips så hadde jeg gått til innkjøp av 5 nye softbager som passer perfekt til strikkemaskinen. «Hvem lager softbager til strikkemaskiner?» tenker du kanskje. Vel, det er egentlig våpenbag, eller riflebag, om du vil. De er ment til et skytevåpen, men passer altså også helt utmerket til en strikkemaskin.

Det at jeg kjøpte 5 softbager betyr selvfølgelig at jeg har tenkt å selge 4 av dem og beholde en selv. Forsvinner de med en gang så går jeg til innkjøp av flere. Jeg har tenkt at de flotte damene på strikkemaskintreffet i morgen skal få muligheten til å kjøpe først. De som blir igjen etter at treffet er over, blir lagt ut til salgs på nettbutikken min.

Jeg har laget en video som viser hvordan jeg bruker bagen til å pakke sammen strikkemaskinen og utstyr. Denne kommer på youtubekanalen min i løpet av uken som kommer, så det er bare å følge med!

Prisen på bagen er 499 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.