Nyfødt-mei tai


Jeg har en plan om å begynne å produsere en egendesignet mei tai som jeg kan selge og bli rik for. Veeel, rik blir jeg ikke, men det hadde vært gøy å prøve å få til et produkt som folk ønsket å bruke.

Jeg har laget et par mei tai’er før (Svart mei tai bæresele og Mei tai bæresele), der sistnevnte er den jeg har brukt til mitt eget barn. Denne mei tai’en har jeg vært kjempefornøyd med, men jeg synes ikke designen er spesielt fin, og dessuten er det ikke MIN design. Så på min vei mot en forhåpentligvis kjempefin egen-designet mei tai, blir det produsert noen forskjellige utgaver i prosessen. 🙂

bmt2

Den første utgaven laget jeg etter en oppskrift fra Mari Melilots bok «Sy til barna». Denne lagde jeg egentlig bare for å få noen ideér, og for å få prøvd ut forskjellige utgaver.

Jeg syns designen var flott, og det var en veldig praktisk ordning til barnets hodestøtte. Bæreselen er en kjempeflott nyfødt-mei tai, men egner seg ikke helt til eldre og tyngre barn. Dette fordi den har for smale seler, og for korte skulderseler, slik at det blir ubehagelig å bære for tunge barn. Den er også litt spinkel, jeg kunne gjerne tenkt meg mer fór både i selene slik at det føles litt mer solid. Dette kan selvsagt ha noe med stoffvalget mitt, og at det ville løst seg selv med litt tykkere stoff.

Fordelen med denne selen er selvsagt at den er lett i vekt og liten i  volum sammenpakket. Perfekt for en som ønsker å stappe mei-taien i veska 🙂

Bæreselen egner seg altså godt til barn fra 0-6 måneder, max ett år. Selen er solid sydd og skal være trygg og god å bruke.

Mål: Ca 3 meter lang midjesele og ca 2 meter lang skuldersele.

Bæreselen passer fint for barn fra 0-6 måneder, max 1 år. Men dette er selvfølgelig avhengig av størrelsen og vekt på barnet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.