Gensere til tvillingene ble ferdig på denne nydelige dagen!


Det har vært en nydelig dag i dag. På flere måter. Tvillingene er nå 6 måneder, og mange som har barn på 6 måneder husker knapt hvordan det var i ammetåka. Men jeg kjenner denne ganske godt fremdeles, dessverre. Jeg må som oftest opp 1-2 ganger i løpet av natten, og jentene (spesielt en av dem) bruker lang tid på å sovne igjen.. Men i morges våknet jeg i åtte-tiden, med et smil om munnen: «Jeg har ikke vært oppe i natt!» 🙂 Når man sover godt om natta følger det med mange positive ting. Godt humør, pågangsmot, tålmodighet, og ikke minst kreativitet.

IMG_9193IMG_9192Når jeg hadde lagt tvillingene for sin høneblund, satte jeg meg ut i sola med strikketøyet. Jeg har trappet opp strikkingen noe, fordi jeg har planer om å bli ferdig med det som er på pinnene i løpet av halvannen ukes tid. Når eldstejenta også var i seng var jeg rask med å finne frem symaskinen. Men det var så fint vær ute, og jeg hadde ikke lyst til å sitte inne. Derfor satte jeg meg like godt med symaskina ute på verandaen, med sola i ryggen. Ahh, så deilig det var. Og så fort tiden gikk. Og så mye jeg fikk gjort! 🙂

Jeg har holdt på med et par gensere til tvillingene som NESTEN har vært ferdige ganske lenge. Jeg sliter litt med det, at jeg er kjempeivrig når jeg begynner på noe nytt. Men jo mer jeg syr og jo nærmere jeg er et ferdig plagg, jo mer lei blir jeg. På slutten syr jeg ferdig fordi jeg føler jeg må, ikke fordi jeg har så lyst. Derfor var det deilig å ta ut symaskina i sola, for jeg koste meg med å få ferdig genserene 🙂

IMG_9202Med disse genserne har jeg også gjort et nytt forsøk på tvillingnåla. I ren frustrasjon meldte jeg meg inn i sykroken.net for å få hjelp fra dyktige damer med symaskin. Her fikk jeg mange tips og triks jeg kunne prøve for å få tvillingnåla til å fungere, men ingenting virket helt som jeg ønsket. Jeg får fremdeles ikke sikk-sakkmønster på baksiden av plagget. Undertråden blir en lang og rett tråd som ikke er fleksibel i det hele tatt. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en tvillingnål med større avstand mellom nålene for å se om det blir bedre.. Men fremsiden på stoffet ser fremdeles bra ut, og jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre for å få sømmen fleksibel, så jeg er fornøyd med tvillingnål-fremgangen min 🙂

IMG_9210Stoffet er en deilig bomullsribb fra www.myfabrics.co.uk. Mønsteret er fra Sy til barna av Mari Melilot. For å sette mitt egne, unike preg på genserne, har jeg sydd på et pyntebånd nederst på genseren og ved armene. Jeg har også sydd på et hjerte forran på genseren, der jeg har brodert inn navnet på jentene.

IMG_9221

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.