Babysokker i heklegarn


IMG_9249Jeg fikk denne strålende ideén for en ukes tid siden, at bomullssokker av heklegarn kunne funke på strikkemaskinen! Jeg har rapportert på bloggen at det stemte 🙂 De første sokkene jeg strikket ble for små, så jeg måtte til med en ny størrelse. Nå er jeg endelig ferdig med sokkene i størrelse 6 – 12 mnd. Ikke bare ble sokkene luftige og gode til sommerbruk, men jeg ble også kvitt litt restegarn. Det er ikke så lett å bli kvitt restegarn av heklegarn, skal jeg si. De små trådnøstene har ligget i mange år! Men nå vet jeg altså hvordan jeg kan bli kvitt dem 🙂 Det eneste som gjenstår å se er hvor godt garnet holder fasongen, og hvor holdbart det er. Det er en helt annen slitasje på garnet når man har sokker på føttene, enn når man har en duk på bordet.

Det har blitt produsert mange sokker på strikkemaskinen de siste to månedene. Jeg telte over før i dag, og kom til den nette summen av 14 sokker, altså 7 par. Det er såpass mange sokker at jeg tar en «sokkepause» en stund.

IMG_9272Til gjengjeld har jeg funnet en sokkeoppskrift som jeg har blitt veldig glad i. Det er babysokker med vrangbord. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å strikke disse sokkene mang en gang til!

Solen skinner og livet er flott i dag også! Ønsker alle en riktig fin kveld!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.