Swirl Baby Blanket


IMG_9883Jeg har lenge gått å lurt på hva i all verden jeg skal bruke alt Mandarin Classic-garnet mitt på. Jeg har strikket en jakke, og er på gang med jakke nummer to, dette er til tvillingene. Jeg har tenkt å fóre de med fleece, og tror de kan bli riktig så fine. Men jeg har fremdeles en kurv fullt av Mandarin Classic.

Men nok en gang, ute på leting etter litt inspirasjon, fant jeg løsningen på en blogg. Jeg har forsøkt å finne igjen innlegget jeg leste, men selvfølgelig er det borte som dugg for solen. Men bloggen viste bilde av et nydelig teppe strikket i restegarn på strikkemaskin. Oppskriften var linket til youtube, og jeg måtte ta en titt umiddelbart.

IMG_9895Oppskriften så enkel ut, og etter å ha sett de tre videosnuttene en gang, var det sporenstreks frem med den nye strikkemaskinen (LK150) som jeg ikke har brukt siden sommerferien, børste støv av all Mandarin Classic’en, og starte med å strikke!

Og så fort det gikk! Noen timer med litt lydbok på øret, og vips, så var teppet ferdig.

Nærbilde strikkekant

Nærbilde strikkekant

Jeg vurderte lenge å sy inn fleece på baksiden for å lage et varmere utgave av teppet. Men jeg la det til slutt fra meg. Jeg liker den luftige stilen teppet har, og det passer perfekt til et barn som trenger noe å svøpes i som ikke er for varmt. Et slags «helseteppe», om du vil.

Teppet hadde jeg tenkt å gi til ei venninne som nå er 29 uker på vei. Men hun sier at de venter gutt, så da får teppet gis vekk til noen andre 🙂

Denne oppskriften kan jeg virkelig anbefale! Ta en titt!

Swirl Baby Blanket 1 of 3
Swirl Baby Blanket 2 of 3
Swirl Baby Blanket 3 of 3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.