Strømpebukser på bestilling


IMG_1150I oktober blogget jeg om denne strømpebuksen jeg hadde strikket til min datter. Like etter dette blogginnlegget, tikket det inn en bestilling på to slike strømpebukser i størrelse 2 år. Heldigvis var dette en bestilling som ikke hastet så mye, for de skulle gis bort i julegave. Strømpebuksene har vært nesten ferdig i godt over en måned. Jeg var rask med å hive meg rundt for å strikke buksene, men som vanlig er dette monteringsarbeidet så tiltak – og da blir det liggende til jeg MÅ ta det. Dette er forøvrig en utrolig irriterende egenskap, og et av mine nyttårsforsett er å kvitte meg med denne irriterende tendensen. Men.. Mer om dette i et annet innlegg.

Strømpebuksene er i hvert fall ferdige, og de er klare til å bli pakket inn og bli lagt under juletreet. Håper at mottakerene blir fornøyde!

 

IMG_1146Strømpebuksen er strikket i SISU, som er et godt og slitesterkt garn. Olivia har brukt sin strømpebukse ganske mye, og jeg er egentlig litt overrasket over hvor slitesterkt garnet er, og da helst med tanke på tå, hæl og kne. Jeg har strikket tilsvarende strømpebukser i et ikke-nylonforsterket bomullsgarn tidligere, og det var alltid en dott med garnavfall mellom hver tå på barna etter bruk. Det tok ikke lang tid før det ble hull på foten, og vips, så var buksene ubrukelige. SISU har 20% nylon i tråden, og dette gir en helt fantastisk slitesterk kvalitet på dette garnet. *Imponert*.

Strømpebuksene er strikket med en Silver Reed SK280 strikkemaskin og montert med en Hague Linker.

Merkelappene er kjøpt hos labelsandribbons.se (reklame).

IMG_1148

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.