Strikkemaskintreff


IMG_8821Dette har jeg grublet på ganske lenge. Hvor gøy hadde det ikke vært å samle en haug med strikkemaskinfolk – og treffes en gang? Her hjemme er det bare jeg som er interessert i strikkemaskin, og jeg kjenner ingen som deler min interesse. Mitt eneste «fristed» er internett, og man kan forsåvidt lære mye der. Men jeg vet hvor engasjerende det er å treffe likesinnede. Det er givende, motiverende og ikke minst lærerikt!

Strikker du på pinner finner du strikkecaféer, strikkepinnesymfonier og ja, til og med strikkekino. Det finnes tusenvis av nettsider du kan surfe på, og gratis oppskrifer og inspirasjon i massevis. Slike tilbud er heller dårlig på strikkemaskinfronten. Ønsker man å gjøre noe med dette, så må man ta tak selv.

Jeg opprettet derfor gruppen Strikkemaskinfolk i Rogaland. Hvor mange strikkemaskininteresserte finnes det i Rogalandsområdet, og var det mulig å få til et treff?

Tiden gikk, og til slutt, når sommerferien omsider var over, møtte jeg ei strikkemaskindame som kjøpte en intarsiaslede av meg. Vi hadde en innmari hyggelig samtale, og da vi sa «ha det» til hverandre, var det ikke mer enn minutter før jeg satt forran PC’en og annonserte at jeg hadde lyst til å arrangere et strikkemaskintreff. Vi hadde avtalt at om det så bare ble oss to, så skulle vi gjennomføre det uansett. Ingen av oss visste om det ville være noen interesse for dette. Men responsen var mye bedre enn jeg hadde turt å håpe på! Så nå er jeg i gang med å arrangere strikkemaskintreff, og jeg håper det blir en håndfull med driftige strikkemaskinfolk som ønsker å være med.

Treffet holder sted i Ensemblesalen på Sola Kulturhus lørdag den 26. september 2015. Ønsker du å delta, ta mer enn gjerne kontakt med meg!

Mer informasjon om strikkemaskintreffet finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.