Håndarbeid og søm,  Redesign,  Symaskin,  Teppe/Pledd

Sengeteppe i lappeteknikk

Jeg har alltid hatt stor sans for gjenbruk. Gjenbruk er rimelig, sjarmerende og tilfredsstillende. Ikke minst blir det liv i resultatet på en helt annen måte enn hvis en kjøper noe nytt. I dette tilfelle består gjenbruk av gamle dongeribukser og min manns gamle, utslitte skjorter.

Målet var å lage et sengeteppe til sengen som står på syrommet mitt. Fint å dekke til sengen slik at jeg kan rote og støve til alt jeg vil 🙂

Sengeteppet er sydd med fleece i bunnen, slik at det også kan brukes som vanlig teppe kalde vinternetter.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.