Håndarbeid og søm,  Redesign,  Symaskin,  Teppe/Pledd

Sengeteppe i lappeteknikk

Jeg har alltid hatt stor sans for gjenbruk. Gjenbruk er rimelig, sjarmerende og tilfredsstillende. Ikke minst blir det liv i resultatet på en helt annen måte enn hvis en kjøper noe nytt. I dette tilfelle består gjenbruk av gamle dongeribukser og min manns gamle, utslitte skjorter.

Målet var å lage et sengeteppe til sengen som står på syrommet mitt. Fint å dekke til sengen slik at jeg kan rote og støve til alt jeg vil 🙂

Sengeteppet er sydd med fleece i bunnen, slik at det også kan brukes som vanlig teppe kalde vinternetter.

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.