Nytt år, nye muligheter


IMG_9887Godt nytt år alle sammen! Håper dere har hatt en strålende jule- og nyttårsfeiring, og at målene dere har satt for det nye året er gode og fornuftige!

Jeg har hatt en kjempefin ferie denne julen. Det har vært deilig med fri fra ståk og mas. Det har til og med vært deilig å ha fri fra strikkemaskiner, symaskiner og blogging. Jeg har fått god tid til å reflektere over både det ene og det andre, og jeg har kommet til den konklusjonen at også jeg må sette meg nye mål for det kommende året.

Jeg har alltid vært glad i å variere på ting. Heldigvis er håndarbeidsjangeren en kategori som det er enkelt å variere i. En dag kan jeg strikke med strikkepinner, dagen etter kan jeg sy en genser til vesla på symaskina. Det er godt å variere med det jeg driver med. Variasjon gir meg muligheten til å gjøre det jeg har lyst til, i stede for å «tvinge meg» til noe jeg er litt lei av. Men noen ganger blir jeg faktisk litt lei av håndarbeid også…! Jeg har derfor lenge vurdert å utvide «Tid til overs». Tittelen er jo ikke ensbetydende med håndarbeid, den viser jo bare til hva jeg gjør når jeg har tid til overs. Og da gjør jeg jo mer enn å sitte med håndarbeid i fanget.

Jeg har faktisk 4 blogger jeg skriver på for tiden. Denne håndarbeidsbloggen har det til nå vært aller mest aktivitet på. I tillegg har jeg en matblogg jeg skriver på sammen med min mor (sosemat.blogspot.com), en mammablogg som jeg skriver på sammen med min søster (www.selandsisters.no) og en egen blogg jeg blant annet benytter litt i jobbsammenheng (www.seland-musikk.no). Ved å ta en titt på disse bloggene vil man kunne se litt mer av hva jeg driver med når jeg har tid til overs.

I året som kommer har jeg har bestemt meg for å verdsette variasjon litt mer enn jeg har gjort tidligere. Jeg vil derfor flytte hovedaktiviteten fra denne bloggen til facebooksiden min, «Tid til overs». Målet mitt er å komme med et nytt innlegg minst annen hver dag, men hvilken blogg det kommer innlegg fra vites ikke fra gang til gang. På denne måten vil det være mer engasjerende for meg som blogger, og kanskje også for deg som leser?

Hvis du kun ønsker å lese det som står i en av bloggene, kan du abonnere på RSS-feeds. Legg inn den ønskede adressen (i listen under) i en RSS-leser, som for eksempel feedreader, som jeg bruker. Da får du en fin oversikt over de nye innleggene som blir lagt ut.

www.tidtilovers.com/feed
www.seland-musikk.no/feed
www.selandsisters.no/feed
sosemat.blogspot.no/feed

Facebooksiden «Tid til overs» på facebook vil altså ha hovedaktiviteten fremover. Vil du ha med alt som foregår under «Tid til overs», trykk «Liker», så får du beskjed på facebooksiden din når jeg kommer med noe nytt. Sannsynligvis vil det bli 80% håndarbeid, med et lite innslag av youtubevideoer, mammablogging og en matoppskrift i ny og ne 🙂

Når det er sagt, vil jeg også nevne at vi har ryddet i kjelleren. Og at jeg nå har fått et eget håndarbeidsrom der nede! Med plass til mine to strikkemaskiner, symaskinen og overlockmaskinen. Jeg er superfornøyd, og jeg har så mange prosjekt i hodet at jeg ikke helt klarer å velge hva jeg skal begynne med. Jeg GLEDER meg til å ta fatt på et nytt håndarbeidsår!

Ønsker alle et inspirerende, kreativt og fargerikt 2015!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.