Notevanter i herrestørrelse 6


En sjelden gang her i livet møter man på mennesker som gir og gir av seg selv. Slike mennesker gir gjerne til det ikke er mer igjen, allikevel klarer de å sette andre mennesker før sine egne behov. Vanligvis finner du slike folk i den nærmeste omgangskrets eller i familien, men en sjelden gang kommer du uventet inn i varmen en plass du kanskje ikke hadde ventet det.

Slik var det for meg da jeg flyttet tilbake til byen, etter å ha bodd halvannet år på fjellet. Som alle andre trengte jeg ny jobb etter at vi hadde flyttet, og jeg kontaktet litt folk rundt forbi. Det var da jeg for første gang hilste på det som skulle bli sjefen min. Han ansatte meg over telefonen, uten å treffe meg. I løpet av 3 måneder på arbeidsplassen gikk jeg fra en 20% stilling til en 100% stilling. Det var det han som fikset.

En gang, uten at jeg visste det, gikk han til lønningskontoret for å forhandle lønna mi. En annen gang hadde han med seg en egenfisket laks på jobb, slik at jeg skulle få den med meg hjem. Ved flere anledninger har han hatt med seg vin til oss på jobb, bare for å vise at han setter pris på oss. Han har invitert meg og noen av de andre kollegaene hjem til seg, på en koselig «arbeidsaften», med middag og vin. Jeg fortalte han en gang at PC’en min ikke virket lengre, da tok det han ikke mer enn to døgn, før han egenhendig stod på døra hjemme hos meg med en splitter ny MacBook Pro i hendene.

Jeg har vært igjennom ymse medgang og motgang de siste årene, og han har støttet meg 100% hele tiden. Det å ha en sjef som du kan stole på at tar gode avgjørelser for deg, er gull verdt.

I dag trapper han ned i ansvar på arbeidsplassen, og vil ikke lengre være sjefen min. Du vil bli savnet!

IMG_8961Jeg var innom på arbeidsplassen for å vise han litt oppmerksomhet idag. Med meg hadde jeg en flaske vin og disse notevantene. For en som har jobbet med musikk i alle år vil jeg tro at iallfall motivet på vantene passer han bra 🙂 Håper de falt i smak!

Vantene er strikket i garnet Peer Gynt, som er 100% ren, norsk ull.

Jeg har lagt ut oppskrift på vantene i herrestørrelse, og jeg tar også imot bestillinger. Pris: 250 kr.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

6 tanker om “Notevanter i herrestørrelse