Meitai


Da jeg gikk hjemme med eldstejenta, var jeg en aktiv husmor. Jeg gikk mye på tur med hund, og gikk ofte i ulendt terreng. Jeg var i tillegg glad i å jakte etter geocacher, og da var det ofte håpløst å ha med seg barnevogn. Etter å ha brukt en BabyBjörn bæresele en stund, så jeg behovet for en bedre bæresele. BabyBjörn funker fint til små babyer som ikke veier så mye, men så fort det blir litt vekt i bæreselen, blir den fryktelig å gå med på lengre turer. Derfor begynte jeg å lete etter en ny bæresele. I hovedsak var jeg på jakt etter en som jeg kunne bruke både på rygg og mage. Da jeg så prisene på bæreselene som er på markedet fikk jeg litt bakoversveis, så jeg fant ut at jeg kunne forsøke å sy en meitai selv, før jeg gikk til innkjøp for noe dyre greier.. Et raskt søk på google gav meg en oppskrift, og vips, så var jeg i gang.

Siden den tid har det blitt en del meitai’er på symaskinen. Etter en rask opptelling teller jeg 9 stykker! Noen har jeg gitt vekk, og noen har jeg brukt selv. Nå som jeg har tvillinger er jeg glad jeg har flere meitai’er. Da har jeg mulighet til å plassere en her og en der. Det er litt heftig å bære to jenter på over 6 måneder over lengre distanser, og da må jeg ha en eller to meitaier i nærheten for å overleve.

Jeg må si at jeg er meitai-frelst. Iallfall i forhold til å bære i BabyBjörn, gir det en helt annen opplevelse. Og når jeg i tillegg syr min egen meitai, så får jeg bæreopplevelsen akkurat slik jeg vil ha den. Jeg bestemmer hvor breie og lange selene skal være, og jeg bestemmer hvordan bærestykket skal være, både størrelse fasong og farge/utførelse. Jeg har funnet en mal på en meitai som jeg selv er veldig fornøyd med. Med denne meitaien var eldstejenta med på lange turer, og hun var fornøyd som bare det, både i sovende og våken tilstand. En sutrete tvilling roer seg også fort når jeg tar henne i bæreselen.

Da eldstejenta var liten lagde jeg en youtubevideo som viste hvordan man kan bære med meitai på ryggen. Nå har jeg laget to nye videoer, den ene viser hvordan man bærer på magen, og den andre viser hvordan jeg bærer tvillingene samtidig i hver sin meitai.

 

Jeg syr gjerne meitai etter dine mål. Ta kontakt med meg og fortell meg hvordan du vil ha meitai’en, så syr jeg for deg. Pris fra 500-1000 kr, alt etter hvordan du vil ha den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.