Lue til jubilanten


DSC01948Min venninne fylte for litt siden 30 år. I den forbindelse strikket jeg genser til henne, og mens jeg først var i gang fikk jeg jammen strikket ei lue også! Lua er strikket i Peer Gynt og hentet fra Sandnes Garn «Til fjells» nr. 1011.

Tips.. Jeg strikket en lue til jenta mi i fjor. En dag ute på tur ble jeg så kald på ørene, og denne lua ble redningen. Jeg ble overrasket over at den passet så godt til meg når den var strikket til et barnehode… Da jeg skulle strikke lue til jubilanten brukte jeg denne taktikken, jeg strikket faktisk en lue i størrelse 2-4 år, men lua ble kjempefin og passet perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.